Glas & Spiegels in je badkamer

Badkamer glas wordt de laatste jaren steeds populairder. Door de toepassing van glazen wanden of deuren verandert u uw badkamer in een stijlvolle wellnessruimte.

GLAZEN DOUCHECABINE
Een glazen douchecabine kan volledig passend gemaakt worden binnen uw badkamer. Met een stijlvol design gebruikt u de ruimte optimaal. Alle douchecabines worden standaard gemaakt van 8 mm gehard veiligheidsglas.

INLOOPDOUCHE
Een inloopdouche is een douchecabine zonder deur. In combinatie met de glazen wanden heeft de cabine een ruimtelijke uitstraling. Door de indeling van de cabine zorgen we ervoor dat het water altijd binnen de douchecabine blijft.

SPIEGELS
Met de spiegels van GSF Glasgroep heeft u geen last meer van condensvorming tijdens het douchen. Een speciaal verwarmingselement voorkomt dat uw spiegel beslaat.

DOUCHECABINE: SCHUIFSYSTEEM
Om ruimte te besparen in de badkamer kunt u een glazen douchecabine met schuifsysteem installeren. De deur hoeft dan niet meer naar binnen of buiten te klappen, maar schuift achter een ander paneel van de douchecabine

KWALITEIT EN VEILIGHEID VAN GLAS IN DE BADKAMER
Het strakke, transparante uiterlijk en de designmogelijkheden zijn de voornaamste redenen dat mensen kiezen voor glas in de badkamer. Het uiterlijk is dan ook een belangrijk
onderdeel binnen de badkamerprojecten. Er moet echter ook voldoende aandacht besteed worden aan de veiligheid. Gehard glas is stootvast en zal niet gemakkelijk breken.